Mitt Stora Hjärtegull har idag har du fått somna in här hemma. Vi har känt varandra sedan du var två veckor gammal min älskade vovve! Sedan dess har du och jag varit ett! Du har räddat mig så många gånger, utan dig skulle jag inte vara i livet! Idag var dagen (2014-10-13) då jag fick ta farväl av dig min allra bästa vän! En sån kärlek som jag haft till dig är svår att beskriva! Mitt hjärta är just nu i tusen bitar och även om det kommer att lappas ihop successivt så kommer det aldrig bli helt! Du har gett mig så mycket! ÄLSKAR DIG NU OCH FÖR ALLTID VAR DU ÄN ÄR! Min prins  Tack Anna för att du var här och tack till Guldveterinären Eva Molin för den fina hanteringen av Mitt stora Hjärta! Åh Tack Mia Zetterberg för att du såg att just vi var menade för varandra!
Ewok var en trogen, stabil, mysig, lekfull, vacker och alldeles underbar hund! Skrivet av Jenny Björk

JB 0064_2014-489

JB 0064_2014-315 JB 0064_2014-428

Comments are closed.